15.05.2017 г., 8:50 ч.

От запад 

  Поезия » Гражданска
453 2 2

От запад

 

Черни облаци от запад идат.

Гърми. Присвятка. Някъде далеч.

Една след други, демокрации се сриват.

И се започва безогледна сеч.

 

Идат тъмни облаци. Градушка.

Порой, повличащ домове.

Предатели крещят. Братушка.

На някакви задокеански гадове.

 

Някой канил ли ги е в Европа.

Някой иска ли им помощта.

Войната вече на вратата хлопа.

А с нея, знаем, идва и смъртта.

 

Имигранти, клети, се преселват.

С тях и хора, с лоши помисли.

Децата наши се изселват.

Да просят от Европа, помощи.

 

Предатели! Безумци! Мекерета!

Защо България, без срам, продавате?

Лъвове ли? Вий сте жалки псета!

Във собствения си бълвоч, ще се задавите!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ''Във собствения си бълвоч, ще се задавите!''
    !!!
  • България отдавна я продадоха
    в калта заринаха и славата
    предатели,безумци,мекерета
    изядоха я местни псета.
Предложения
: ??:??