9.07.2007 г., 9:51 ч.

Отчуждение (Гурбет) 

  Поезия
508 0 4

Отчуждение

Дълбоко сме се вгледали...
И сме затворили очи.
Минават близки. Минават предани,
но нищо - сърцето ни мълчи.

Отчаяно сме вкопчени във атома
и зримото стои над Есента.
На миналото ни в разлома,
промъква се лъчиста песента.

Така дълбоко сме се вгледали...
във себе си.

10 Февруари 2003, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??