8.06.2008 г., 23:09 ч.

*Отивай си* 

  Поезия
510 0 1
... Отивай си...

Не ме лъжи...
Не казвай, че си тръгваш,
защото никога аз няма да те пусна...

Не се сърди...
Не искам да си тръгвам...
Не искам никога без тебе да съм пуста...

Не ме вини...
Вината не приемам...
Не е виновен този, който може да обича...

Не ме моли...
Не искам да забравя...
Без друго любовта ми все към тебе тича...

Но... както и да е...
Свободен си...
Тръгни си... сега и повече не се завръщай...

Защото никога след туй не ще намериш любовта,
която вече изоставил си...
Не се обръщай!!!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??