14.06.2007 г., 10:36 ч.

Отивай си. 

  Поезия
673 0 2
Отивай си.
Може би трябва да плача?
Съжалявам. Няма. Не мога.
Така или иначе - нищо не знача.
Тръгвай, както хиляди други.
Тръгвай, както всички останали.
Не ме боли вече, чуваш ли?!?
Не ме боли... моля те, остани...
Не си отивай.
Моля те... само не и ти.
Не си отивай като другите.
Бъди единствен. Остани.
Остави ме да плача в ръцете ти,
Отави ме дълго да боли.
Ти само остани, не си отивай.
Моля те. Само не и ти...

© Диляна Тополарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не чакай да те съжаляват, а направи така, че да те уважават... Я, вдигни главата- после той сам ще дойде да ти скимтив краката!
  • Не тъжи , момиче! Вън е лято и се разхождат толкова красиви момчета!
Предложения
: ??:??