26.11.2009 г., 20:15 ч.

Отивам си 

  Поезия
523 1 2

Моля те –

върни ми душата,

върни ми света,

във който обичах да се смея.

Пусни ме да си ида.

Не ти е нужно да си с мен.

Да те обичам

се превърна във досада,

заляла твоя сложен свят...

Аз искам просто да живея -

със музика и някой стих.

Пусни ме!

Нека да си ида!

Боли ме да съм с теб,

а  ти да си

на километри някъде далеч.

 

Пусни ме -

моля те,

АЗ искам да си ида.

Недей погубва моя малък свят,

недей погубва крехката му същност -

обречена да носи обич,

на другите да дава топлина.

 

Отива си сърцето ми -

прогонено от твоята суетност.

Очите ти със обич ще целуна!

За  мене ти си спомняй

без да се гневиш.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??