16.01.2007 г., 16:18 ч.

Отивам си …. За да ме обичаш 

  Поезия
1242 1 9

Отивам си……. и нямам думи,

Отивам си отново необикната,

Но този път оставам рани…

Отивам си,но този път съм друга

И този път не ще ме заболи,

Защото няма нищо да загубя,

Защото любовта ми победи,

А ти… дано да бъдеш силен,

Защото слабите не са готови..

Не могат ни да дават,ни да взимат,

Душите им са празни и са голи!

 

И утре пак ще се събудиш,

Но ще се обърнеш и ще разбереш,

Че времето,когато аз се грижех,

Днес е времето да порастеш.

Ще тръгнеш пак по друмищата същи,

Ще се докосваш пак до вещи стари

И пак ще видиш срутените къщи,

Но този път –теб болката ще пари.

И надали ще можеш да признаеш-

Не знаеше какво е да обичаш,

А аз не се страхувах да го правя

И днес си тръгвам,за да откриеш,

Че аз научих те накрая!

© София Ленова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??