23.08.2006 г., 13:00 ч.

Отиваш си 

  Поезия
652 0 1
Отиваш си…
И сърцето ми със тебе взимаш.
Отиваш си…
И живота ми завинаги разбиваш.
Отиваш си…
След тебе идва самотата.
Отиваш си…
Не намирам смисъл в нищо вече на земята.
Отиваш си…
И няма да се върнеш ти,
Само спомени след теб остават.
Отиваш си…
И знам, че те боли,
Знам и ти, че страдаш.
Отиваш си…
Но няма никога да те забравя.
Обичам те,
Макар че толкоз много ме рани,
Винаги в сърцето ще те пазя
И ще помня мига, във който си отиде ти!

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??