19.01.2008 г., 14:33 ч.

Отиваш си! 

  Поезия
855 0 2
Отиваш си!
По-страшно няма.
Отиваш си!
Тъй мрачен е светът.
Безсмислено е да те моля,
нямам сили да те гоня,
а тъй е болно на сърце ми!
Отиваш си!
Не искам да го вярвам.
Отиваш си!
А аз те чакам със любов.
Как искам да крещя,
че те обичам и те чакам,
как искам да ти кажа ”Остани”.
Отиваш си!
А всичко в мен се моли.
Отиваш си!
Как искам да е сън това.
Дали ще се смилиш над мен и ще останеш,
обичам те и липсваш ми сега.
Отиваш си!
А искам да останеш.
Отиваш си!
Но аз те моля”Остани”!!!
Безполезно е,
сълзи роня,
сърце боли ме, скърбя,
че всичко между нас било една лъжа.

23.08.2005г.
Надя

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво мила много добре казано! Понякога дори от гордост колкото и да ни се иска да кажем остани не го правим и после ни боли. Много красиво описано и пълно с чувства много ми хареса!!!
  • Колко много тъга, трогателен стих!!!
    Понякога сме принудени да оставим любовта да си тръгне, надявам се,че ти ще откриеш истинската!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??