1.08.2006 г., 11:29 ч.

Отиват си от живота 

  Поезия
521 0 3
Отиват си от живота
Весела Кънчева

Отиват си от живота
не само родителите,
но и връстниците-
приятелите наши...
Тогава разбираме-
отмина живота ни
незабелязано бързо
и остана не много...
А искахме ние всички
да довършим толкова много-
да поправим грешките и
да успеем да простим...
А все се боим,
че животът отминава
и не стига времето да
кажем "Обичам"
и да простим.

02.02.2006г.

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??