20.11.2010 г., 21:03 ч.

Отказ от пушене 

  Поезия » Хумористична
578 0 0

Да, пушачка съм и зная,

доста вредно е това,

но не знам какво да правя,

нямам воля, за беда.

 

То не бяха дъвки, семки,

нищо не улови ред

и хладилника ометох,

но за жалост без ефект.

 

Казаха ми - имай воля,

имам, имам и видях -

с тези мерки свои за отказ

взех, че в ханша наедрях.

© Йонка Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??