27.06.2008 г., 9:46 ч.

Открадната невеста 

  Поезия
1206 0 1

Открадната от вятъра невеста

- жадна, боса му пристанала...

- слънчова невеста вятърът откраднал!

В душата си я той поканил - да тича

волна като в детските си спомени...

и люлка й направил - да полита във небето,

та Слънчо да я вземе в самотата си отново

- ненапила се, обута с бягства боси...

- любимата на вятъра откраднал!

 

 

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??