13.01.2005 г., 19:22 ч.

ОТКРИТИЕ 

  Поезия
858 0 3

Там няма нищо, тук е АДА,

каква ли грешница съм аз,

щом искам тук, сега, веднага -РАЯ,

а нека там оттатък, да е АД.

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??