5.09.2006 г., 22:26 ч.

Откровение 

  Поезия
574 0 2

 

              Не казвай, че съм ексцентрична –

              в тез модерни времена

              да искам среща романтична

              със свещи, вино и луна!

                                     

                                      Не казвай, че съм прагматична:

                                      не искам злато и пари.

                                      Душата ми е пак лирична

                                      и към обич се стреми.

             

              За теб съм дума аз безсрична.

              Най-накрая приеми,

              че аз съм също важна личност

              със свои собствени мечти!

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??