3.10.2012 г., 17:28 ч.

Откровение на Бойко 2 

  Поезия » Гражданска
356 0 0

Аз съм "народен избраник".

На българите съм измамник.

Младите избягаха от тоя ад.

Зарад политиката ми популярността ми е в спад.

Аз съм кърлеж, който кръвта ви смуче.

Зарад кметицата ми професор бе изяден от куче.

Да манипулирам най-обичам

и подир парици аз тичам.

Идат избори, пак гласувайте за мен

и няма да видите светъл ден!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??