10.02.2021 г., 12:25 ч.

Откровение на Бойко към сина на президента 

  Поезия » Хумористична
299 0 0

"Нямаш на купон право,

това е престъпление, грях,

защо да не ти се подигравам,

от ГЕРБ станахме за смях.

И мутрите имат повече морал,

на децата поне не посягат.

Със самочувствие на съдник съм те порицал,

аз, чиито ръце към чекмеджето се протягат."

 

Слугинските медии на управляващите(България е на 111 място по свобода на медиите) дума не обелват, че Бойко се прегръщал с хора от народа (тоест не е спазвал противоепидемичните мерки), забравиха, че дрогиран уби Милен Цветков (просто защото бил приятел на сина на виден гербаджия), обаче ревнаха, че синът на президента бил на купон. Заяждат се за дреболии, при това очевидно избирателно. Дори мутрите не посягат на деца, но Бойко дори в това отношение явно няма задръжки.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??