12.08.2018 г., 2:23 ч.  

Откровение на депутат за увеличената му заплата 

  Поезия » Гражданска
481 0 0

"Малки са ни заплатите,

затуй още ще ги увеличим,

а че почти няма за бездомните -

за тях няма още да спестим.

Кой ти гледа, че те гладуват -

депутатите за да лапат съществуват!"

© Георги Всички права запазени

Депутатите си увеличиха заплатите с още 108 лева.

 

www.dnes.bg/politika/2018/08/11/oshte-108-lv-otgore-na-deputatskata-zaplata-stava-3429-lv.384769

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??