4.12.2018 г., 21:40 ч.

Откровение на Евгени Крусев за ремонта на "Графа" 

  Поезия » Хумористична
332 0 0

"В кацата с меда бръкнахме,

пръстите си пооблизахме,

ама на прокурор се натъкнахме,

кат свински черва се вси нанизахме."

© Георги Всички права запазени

www.mediapool.bg/stolichen-zam-kmet-s-ostavka-i-prizovka-zaradi-remonta-na-grafa-news287074.html

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??