22.11.2013 г., 20:55 ч.  

Откровение на Орешарски 

  Поезия » Гражданска
400 0 0

Седенката аз развалям.

Хората пак размотавам.

Не разбрахте - кукловодите не избирате.

Не ми пука за вас, ако ще и да умирате.

 

Вечна слава на българските олигарси.

Печелиш само ако с бухалки крал си

или се обогатяваш с проституция и наркотици.

Твои марионетки са българските политици.

 

Тъй протича преходът в страната.

Бойко ще е в затвора - туй е лъжата.

Ние взаимно на ваш гръб се пазим

и най-обичаме народа си да газим.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??