24.11.2018 г., 15:36 ч.

Откровение на Слави към Бойко 

  Поезия » Хумористична
532 0 0

"Един подарък с цвят зелен -

ей туй ми дай на мен.

Аз обичам ти парата,

дреме ми, че пламнала страната.

Не съм ляв, нито десен,

просто съм лесен!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??