3.02.2007 г., 22:06 ч.

Откровението има сила 

  Поезия
647 0 5


 

Откровението има сила,

която се превръща в портрет,

но прозрението на Сибила

менталността ще тласне пък напред,

а то - душевното прегръщане

признавам, е закопняла нужда,

която световете преобръща,

а целта престава да е чужда.

 

Но средстото с целта се слива

в процес, превърнат в тъждество,

а там душата ти игрива

полита в омайно тържество

и става чудо - ти си толкоз нежна,

че любовта ни става вече плод,

но по нишка фина и копнежна:

същността на пълноценния живот.

© Валери Рибаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??