Просто из нета
аз си сърфирам
и изведнъж
сайт интересен
не щеш ли намирам.
Големи и малки
тука творят
с произведения чудни
сайта красят.
Фотография,
преводи, поезия,
проза и няма тука
никаква поза.
Красиви емоции
в големи дози,
музика, картини,
багри и ноти,
ефирно се носят,
преплитат се сложно
в образи чудни
и послания мъдри.
Душата докрай
си всеки раздава.
Любов и омраза,
радост и мъка.
Как топло е тука!
Сякаш в света
вълшебен живеем
и за миг забравяме
тежкия делник.
ОТКРОВЕНИЯ –
сайта на българските творци.
Откровени да бъдем
и да ставаме все по-добри!!!
© Нели Бъзева Всички права запазени