15.08.2021 г., 7:10 ч.

Откровения точка мен 

  Поезия » Хумористична
349 2 8

Всичко започна откакто се родих.
До 20 го изкарах на полусъединител.
С триста диагнози се сдобих,
на туй живота ми, отказвам да съм зрител!
Да ви кажа, ама то за казване не е!
(ако скачате от някъде и мене бройте)
Стивън Кинг може само пастите да ми яде
и не може да си мери ужасите с мойте.
А, пък крепкото ми здраве
как багажа е издало,
насън, на живо и наяве
майката си е... сещате се.
Та нали човек съм си все пак,
от плът и кръв, и от стомана,
се омъжих. То пък за черпак,
горката аз, това остана.
Не се оплаквам, много съм добре!
Тече животът като захаросан мед.
Край мене е от шоколад море,
а аз (оплаквам ви се) - с диабет.
Започнах да садя чимшир.
Една торба със хапчета изпих,
но не идва тоз душевен мир.
И всичко започна откакто се родих.

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??