11.06.2007 г., 17:16 ч.

Откровено 

  Поезия
493 0 4
  Ти би ли ми помогнал, щом пропадна
  в бездна под контрола на смьртта,
  там, кьдето вьзхваляват грозотата
  и черната прокажена луна?

  Ти би ли ме прегьрнал, щом заплача
  от страх да продьлжа напред
  и би ли ми простил вината,
  за която днес разкайвам се пред теб?

 

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??