8.08.2005 г., 0:36 ч.

Откъде се появи... 

  Поезия
708 0 0
Откъде се появи незная,
Дали от ада или рая,
А дали със тебе сме един за друг,
Или скоро ще си кажем – стига веч, да тук.

Въпроси хиляди разкъсват моето сърце,
А любовта към тебе ме зове.
Дали ще бъдем с тебе заедно завинаги, дали,
Или това е само сън, кажи,

Сън, във който героите са двама,
Сън с една любов голяма,
Една любов сърцето ми изгаряща,
Една любов пламтяща, недогаряща,

Ако е сън кажи, кажи го в моите очи,
Защото знаеш, че като си влюбен най-боли,
А реалност, ако е това –
Значи ти си моята съдба,
Моята любов голяма,
Моята човешка драма.

© Бет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??