11.08.2012 г., 14:24 ч.

Отново 

  Поезия » Любовна
562 0 9

 

 

                                      ОТНОВО

 

                                                оня

                                                дълъг път

                                                към теб

                                                отново

                                                не ще извървя    

                                                в нозете-олово...

                                                пъзел безцветен

                                                в който 

                                                те няма

                                                редя...

                                              

                                         

                                       

                                                                             

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??