25.04.2018 г., 18:00 ч.

Отново и отново 

  Поезия
471 0 3

Ще има утре... щом се зазори

и ризата небесна се разпука.

Щом сводът перлено се оцвети

и слънцето направи си пролука.

 

Ще има утре... Капчица живот.

Надеждите ще вдигат пак основи.

Пораснали мечти ще се осъществят,

на мястото им ще застанат нови.

 

Да има утре... Пак да прокърви

зората, разсъблечена до голо.

Да бъдеш жив, да бъдеш ти!

Желаеш го  отново и отново...

© Детелина Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??