28.10.2012 г., 20:35 ч.

Отново ще съм жива! 

  Поезия » Любовна
545 0 2

С какво ли не опитвах да те заменя,

но ти, любов, оказа се незаменима.

Да те жадувам няма да се спра...

и винаги ще искам да те имам!

 

Със разум и сърце ще споря –

какво от туй, като си невъзможна?

Със предразсъдъците ще се боря,

желая те, дори и да си сложна!

 

В поезията си ще те възпявам,

с мелодия на стихове и рими.

За теб ще продължа да се надявам,

за теб, любов, за теб, любими!

 

Дори когато вече спра да дишам 

и виждам как животът си отива...

От Рая стихове за теб ще пиша,

така поне отново ще съм жива!

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??