Защо съм тук? Какъв е този мрак?
Та вчера си играх на топка с батко.
Оглеждат ме във тъмното... Но как
попаднах тук? Дано да е за кратко.
Поведоха ме в тесен коридор
и ме захвърлиха във мръсна стая.
А след това започна странен спор -
" Хиляда кинти малко са за тая"
И там не знаех ден или пък нощ е,
но ето лъч надежда... Може би?
Дойде човек, с идея да ме вземе
и погледа си лаком в мене впи.
Протегна се, погали ми косата,
а аз се стреснах. После изкрещях...
И бързо се отправих към вратата,
заблъсках я и заридах от страх.
Обърнах се и го видях ядосан -
мъжът облечен в светлосив костюм.
На външен вид бе спретнат и гелосан,
ухаеше на много скъп парфюм.
Протегна се, но не да ме погали,
а яростно шамар ми зашлеви.
Той бързо на леглото ме стовари
със думите "Къде ще бягаш ти?"
А после сякаш лентата се скъса...
Събудих се. От мен течеше кръв
и тялото ми беше много мръсно...
А той ръмжеше, че бил е пръв.
Замина си. Не искал да ме вземе
и може би е по-добре така.
Ще чакам тук! Дори да мине време,
аз вярвам - ще се върна у дома.
https://www.youtube.com/watch?v=UwSBQWI-bek