15.12.2019 г., 7:48 ч.

Отворено писмо 

  Поезия
605 0 0

Нямам камуфлаж, 
Истинска съм и в дела и в знания!
Говори се:
"Фалшиви" сме били, 
и дипломата ни - такава.
"Абсолвентът само преиграва".
Не може в кюпа да ме сложите, 
Безсрамно дръзки сте, 
величие наложихте,
Фучите с думи, пълна газ.
На какво отгоре?!
Така способна съм да върна топката към вас.
Но ругатни не ми утиват, робе ...
Цял си окован във негатива.
България по сметките ти - крива
И всичко случващо се в нея - не го бива.
Не си видял, не си разбрал, 
За качеството хора, 
Отдадени на етика, морал.
Те пазят добротата,
Усмивката, зората,
На идващото, скоро,
В пълния разцвет. 
Будна ера ще възпламени зарята
и ще стопи почти вековен лед.

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??