19.10.2011 г., 11:34 ч.

Отворко 

  Поезия » Хумористична
439 0 3

ОТВОРКО

 

Ще ги настъпя много яко по мазола

и ще кажа на всички истината гола…

Но от страх сърцето ми примира, тупка

и затуй ще изкопая тук дълбока дупка…

Там ще викна с глас голям гръмовен аз:

“С дълги магарешки уши е цар Мидас!”…

Ще препикая още парламента и мавзола,

но тайничко ще уринирам през крачола…

И нали съм си с кадифен характер мек

със силни на деня - толерантен съм човек!...

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??