12.01.2013 г., 16:29 ч.

Овчедушен народ 

  Поезия » Гражданска
543 1 1

Бойко, от властта се мръдни!

Не виждаш ли, че сте некадърни?

Спи народът, сляп в безразличие.

Не му пука даже от отчайващото безпаричие.

 

Живеем в държава мутрашка.

Не домати трябват, а тояжка.

Инак как ще оцелеем в тоя свят вълчи?

Бойко казва: "Търпи там и си мълчи".

 

Народе, отхвърли това управление лъжовно!

Накажи ги за безхаберието им отровно!

Хора, вземете се в ръце!
Стига сте били овце! 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Проблемът не е само в овцете, а в това, че колкото и да се сменят овчарите, действията им са едни и същи!
    Но ти си казал всичко много точно! Поздравления!
Предложения
: ??:??