9.10.2004 г., 16:29 ч.

Падаща звезда 

  Поезия
1133 0 3
Какво мъждука плахо? Изгаряща звезда
поела мрачния си път
тлееща във вечността
напуснала в сърцето своя кът...

Това е любовта ми -
догарящ пламък в тъжен миг
погубила милярди дни
за да ти прати жалния си вик!!!

А ти така да бъдеш глух за нея,
да я пропуснеш покрай своето сърце,
а аз от болка пак да онемея,
спряла да повтарям "Защо ли не дойде"

Но нищо!!! Ще умре една звезда!
Какво да значи туй за теб...
Щом милиони други има по света
какво от туй, че мъртво ще е МОЕТО сърце?

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??