14.01.2015 г., 20:15 ч.

Падаща звезда 

  Поезия
413 0 0

Падаща звезда

 

Видях в нощта падаща звезда

и си помислих  за мига,

в който ще бъдем всички по-добри

през идващите дни.

 

Да не наслагваме горчилка и гняв в душите

и да ги пренасяме в бъднините.

 

Да гледаме с достойнство на живота за напред,

а не като на кошче за смет.

 

Да чукнем на дърво

и може пък да е за добро.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??