Падаща звезда
Видях падаща звезда,
ох небето,
ах великолепна красота,
тъй магично озаряваш пътуването ми из вечността.
Нагоре ненаситна гледах,
ома̀ена от прелестта,
изведнъж подскокнах -
изтропа нещо изпод мрачната гора,
спотаено зад крайпътната чешма.
Сърце ми затуптя, знаех кой е..,
изтръпнах цяла ..
и дъбрава в този миг запя...
Призив за валс - час безкраен,
приех честта,
величие и страст изпепеляваща от очи ми ярко заблестя...
За целувката ти нежна Дяволе
-БЛАГОДАРЯ :*
АвТорскО
© Снежана Янева Всички права запазени