15.10.2019 г., 22:57 ч.  

Падението на футбола ни 

  Поезия » Гражданска
450 0 0

Момчета български, как не ви е срам?
Как можахте да паднете дотам?
Дотам ли мафията ви докара?

Никой ли не може гол да вкара?

Зарад мутрите в спорта

той вече е зад борда!

Това не е спорт дори -

това е машина за пари!
И тъй се стигна до тъжната вест -

биха ви с нула на шест!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??