17.07.2006 г., 14:38 ч.

пак те сьнувах... 

  Поезия
840 0 4
Пак те сънувах ...
- поредната нощ , в която гледах очите ти
и тихо стоях до теб , милвайки нежното ти тяло .
Мечтаех да не се събуждам НИКОГА ,
за да мога ВЕЧНО да бьда до теб .
Да сме само аз и ти ...
- Не искам да се будя !
Не може ли живота да е един сън ,
за да съм вечно така близо до теб
и да няма нищо друго освен теб ?

© Елеонора Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??