9.07.2011 г., 23:54 ч.

Палаво настроение 

  Поезия » Еротична
1226 0 1

Не ме гледай песимистично.

Да направим нещо авантюристично.

Какво е това подозрение?

Просто съм в палаво настроение.

 

Да се покрием с пясък до носа на плажа

или да легнем под дъжда в някое село на паважа.

Да се натиснем тайно, като марки в класьор.

Или да заседнем само с теб в асансьор.

 

Да преминем с лифт над пропаст.

Или да скочим с бънджи от висок мост.

Да се загубим по необозначен планински кът.

Или да ходим боси по есенен горски път.

 

Ето започваме да се смеем.

Не, недей се мръщи.

Ще имаме ли воля да посмеем?

Да сменим ритъма „от работа вкъщи”.

© Евгени Генчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??