26.05.2006 г., 22:12 ч.

ПАРЧЕНЦА ...БОЛКА СЪМ 

  Поезия
896 0 6
Парченца болка съм.
Замръзнала тъга.
Не ме търси, мини
през мене.
Не мога нищо да ти дам.
Отдавна чувствата ми
са стаени.
Капка обич няма в мен.
Без нея как ще съществуваш?
Изхарчена съм до
последен грош.
Прекалено скъпо струваше ми
всеки изгрев.
Днес по-бедна съм от
всякога и не мога
нищо да ти дам.
С мен не би могъл да имаш
бряг, а само плисък на вълните.
Какво хареса в мен?
Жена и грях...
Бучка лед съм. Не търси
в мен запалено огнище.
Не падай ниско. Не ме моли.
Спреш ли се, ще ти оставя
белег.

© Веска Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??