17.06.2018 г., 19:04 ч.

Парѝ 

  Поезия
359 1 0

Парѝ, парѝ и пак парѝ,
вълнението в днешно време,
пари,пари и пак пари,
целите в днешно време.

 

Всеки само за парите мисли,
всеки само за изгода ще помогне,
Пари – хартийки, опияняващи всички.
Хартийка, убиваща стабилни връзки.

 

Хартийка, без която не можеш да живееш.
Пари, пари и пак пари,
правещи хората алчни и зли.
Пари. Дума равна на стотици погубени души!

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??