22.10.2008 г., 18:47 ч.

Патент 

  Поезия » Еротична
1434 0 30
Гола съм... Не ме е срам от никой...
Ето ме. Дойдох, за да те имам.
Що мълчиш? Продумай, де! Извикай...
Май се стресна, че изкукуригвам?

Писна ми! От глупости. И пози.
От живот съвсем по правилата.
От какво ще каже тоз и онзи...
От змията дълга на мълвата...

Мога го. Ах, само как го мога...
В зомбита мъжете ги превръщам...
Нафора съм с име: Нежна дрога...
И навън с хастара ги обръщам...

Рия земетръсно със копита...
Искаше да пипнеш хоризонта?
Скачай на гърба ми и не питай
чий патент е вярната посока...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??