28.03.2013 г., 12:58 ч.

Печалба?! 

  Поезия » Любовна
511 0 0

Печеля те - не всеки ден, не всеки час,
печеля те, защото днес от теб желан съм аз,
спечелих те преди дванадесет години,
та как ли смяташ днес ще се размине.
Ти си за мен не само Любовта,
ти си за мен и тръпка, и искра,
които никога не ще угаснат,
докато си жива и Животът ни израства.
Животът, който не е наш,
но ний създадохме го двама
и затова оттук нататък
рима в него може и да няма.
Едва ли туй обаче е проблем,
когато някъде в живота си
намериш място и за мен.
Място - не в спомени
или пък изживени дни,
място, където никой друг
не ще допуснеш да се доближи.
Мисли сега добре и осъзнай,
кой всъщност теб
ОБИЧА ТЕ БЕЗКРАЙ !

 

D.E.H.

© Олег Деков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??