3.02.2005 г., 23:19 ч.

Перла 

  Поезия
1321 0 0
В дълбочината на болката
споделяме виното
от искрящата чаша,
препънала мечтите към перлата,
затоплена от горяща страст,
отразила желанието
на милион песъчинки,
заровени в плажа -
милион студени, жълти,
стъклени кристали,
попили кръвта на мидите,
раждащи перли -
споделена любов,
потънала в глъбините
на пенливата чаша вино.

© Ивомир Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??