14.02.2006 г., 21:28 ч.

ПЕРО НА НЕЖНОСТТА 

  Поезия
970 0 8

          Перо на нежността


С перо от нежност ще ти пиша за любов,
за чувството,пленяващо сърцата,
за онзи чуден меден зов,
изгарящ в пламъци телата.

Ще ти пиша за магията на любовта,
която всекиго поне веднъж застига,
за онзи огнен порив на страстта,
който влюбения дух с криле издига.

Ще ти пиша за красивата потребност
едно сърце със друго да се слее,
за изгарящата,неразумна ревност,
която във човешките сърца беснее.

Ще ти пиша за неспирните копнежи,
които нощното небе изгарят,
които като лястовица белоснежна
порта към надеждата отварят.

С перо от нежност ще ти пиша за любов,
за чувствата,които погледът ти в мен поражда,
за онзи нов,красив живот,
за който твоята целувка ме преражда...


19.12.2004г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??