17.11.2010 г., 21:02 ч.

Песен 

  Поезия
460 0 0

Посветено... надявам се  човекът, за който е, да го види...




Сълзи нежни лея,

сама съм вече на света.

Една тъжна песен пея -

"ВСИЧКО ИЗГУБИ СИ ЦВЕТА" - това се пее в нея...

 

... ВСИЧКО ИЗГУБИ СИ ЦВЕТА...

 

... И капка кръв падна на земята,

някой в този час я хвана.

Тя тупна в ръката

и затвори моята голяма рана...

 

... Но всичко изгуби цвят

и в ад превърна се този свят...

 

Щастливо минаваха дните,

красиви както никога...

Топяха се бавно нощите,

нежно както никога...

 

...,Но всичко изгуби цвят

и в ад превърна се този свят...

 

Сега поглеждам към морето

и не виждам нищо освен сълзи...

Сега обръщам поглед към небето

и там няма никакви звезди...

 

... И всичко изгуби цвят,

и в ад превърна се този свят...

 

Галя тревата

и искам да заплача...

Обсеби ме празнотата,

смъртта зад себе си започнах да влача...

 

... И всичко изгуби цвят,

и в ад превърна се този свят...

 

17.11.2010

© Грозното Патенце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??