Песен без ноти и думи
Посвещавам го на В.
Само за теб
е тази песен без ноти
този стих без думи.
Ела седни до мен!
Сгрей сърцето ми със спомен,
погали косите ми с топла есен,
милувка дари лицето ми.
Обичай ме! Бъди пак до мен!
Притихнала съм,
няма да крещя!
Поседни!
Искам да ти даря
усмихнатото утро
с дъха на теменужена свежест,
полъха на нежен морски бриз!
да ти запея тихо на уше
моята песен без ноти
моя стих без думи.
Поседни, минутката да бъде наша вечност!
© Дуди Всички права запазени