На гарата гледам да се не вясвам,
щото ще пийна не само три бири.
Станат ли повече-еми, психясвам
щом Личо Стоунса не ми засвири.
После минавам на Маричков Кирил
и покрай него слушам ,,Камино".
След туй, павурче ракия отсвирил
с ,,Да те жадувам" отивам на кино.
С ,,Диана експрес" танцувам си блуса.
,,Гот е!" си викам-има си хас!
А със Росица-естествено руса
казвам на всички- хей, ,,Сбогом клас!".
Ще си го кажа, ей тъй, направо-
много се кефя до коловоза
и си я чувствам ,,Болката вляво",
има ли, няма, ,,Една българска роза".
Изпадам в екстаз, опръскан със кал
с хита на Веско-,,Умна и красива".
На ,,Блажени години" бих се отдал,
то си е ясно-,,Младостта си отива".
На влака ще скоча, натам,закъдето
пак ще се срещнем след ,,Десет години"
с ,,Момчето, което говори с морето".
Нататък, Валери, ти помогни ни!
© Георги Янков Всички права запазени