24.06.2007 г., 9:30 ч.

ПЕСЕН ЗА ТЕБ 

  Поезия
761 0 3
Родена съм край теб, море,
и твоя дъх от малка дишах.
И мое беше твоето небе,
което толкова обичах.
И всяка твоя капка в мен
бе капка кръв в сърце горещо –
ти бе един прекрасен сън –
с вълнуваща, безкрайна нежност.
Сънувам твоя вик и смях,
и пръстите ти парещи и нежни –
че ти си моя незабравен свят
от слънце, топлина и вечност.

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??