И днес денят ще се търколи.
Огромен облак белосив ще понесе
на плещите си
радости, неволи –
едно вълнуващо се, дъхаво море.
На есен ми мирише необята
и трепкат златни струни в знойна шир.
Приижда песента ми неизпята,
дарила ми покой и земен мир.
© Диана Иванова Всички права запазени