8.01.2007 г., 0:08 ч.

Песента на капките 

  Поезия
859 0 3
Капка...втора....трета...
Падат..падат и пеят.
Пеят,обичат,разбират...
Говорят ти....чуй!
Заслушай се в песента!
Музика,мелодия за любовта!
За щастието по света!
За красотата и в най-простите неща!
Заслушай се!Не ги подминавай!
Слушай и се възхищавай!
Улови тази красота....
Тя е за теб...тя е твоята мечта!

© Симеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??