16.03.2011 г., 21:49 ч.  

Пикник 

  Поезия » Хумористична
501 0 4

Намери
някоя сянка.
Нека е край града.
Нека слънце пече.
Ще се скрием
под бор.
На полянка.
Ти платно
постели -
да не драскат
тревите телата ни.
До река да е.
Ще извадим храната.
Ти какво предпочиташ?
Виж
как кафето дими
в термоса
на тревата!

След това
полегни -
ще те гъделичкам
с лютиче -
по носа,
по очите,
по бузите,
по брадичката...
Свали тениската си
да те погъделичкам
надолу...

А сега ти -
със тревичката...

 

 

Публикувано във:

© Електронно списание LiterNet, 17.11.2019, № 11 (240)

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??